当前位置: 首页  学术动态
关于南京理工大学马立丰教授、布鲁奈尔大学袁源博士后学术报告的通知
发布时间: 2018-04-23  作者:  浏览次数: 13
关于南京理工大学马立丰教授、布鲁奈尔大学袁源博士后
学术报告的通知
时间:425号(周三)上午9:00
地点:工科E1329
马立丰教授报告题目:Event-based set-membership filtering over sensor networks
报告人简介:
马立丰,南京理工大学教授,南京理工大学智慧互联与网络控制系统研究所副所长。2010年在南京理工大学获得博士学位,20152017年在英国伦敦国王学院从事博士后研究。累计发表学术论文40余篇,出版专著1部,申请或者授权国家发明专利多项。主持纵向课题多项:包括国家自然科学基金两项,省部级基础研究项目三项。主持或参与国防基础重点项目、国家科技重大专项、航天横向课题以及数个武器装备型号项目。目前担任三个sci期刊编委。获2011年江苏省优秀博士论文奖,获中国人民解放军总装备部军队科技进步二等奖一项。主要研究方向为:火力与指挥控制,非线性随机系统的分析与设计,传感器网络等。
袁源博士后报告题目:非线性自抗扰控制的理论与实践
报告人简介:

Yuan Yuan received the B.Eng. degree in electrical engineering from Beihang University, Beijing, China, in 2009, and Ph.D degree in computer science and technology in Tsinghua University, Beijing, China, in 2015. He was a visiting Ph.D student with the Department of Electronics and Computer Engineering in University of Illinois at Urbana-Champaign, in US, from 2012 to 2014. He was a Research Associate with the Department of Mathematics, City University of Hong Kong in 2015. He has authored over 30 journal papers in reputable journals like IEEE-T-CYBERNETICS, IEEE-T-IE, IEEE-T-II and IEEE-T-SYST. He is currently a postdoc research fellow in the Department of Computer Science, Brunel University London, UK. His current research interests include dynamic game theory, networked control system and anti-disturbance control method.

He now severs as the Associate Editor of Neurocomputing, and served as the guest editor for International Journal of General Systems, Industrial Robot-An International Journal, and Systems Science and Control Engineering.

版权所有:中国石油大学(华东)信息与控制学院   网站维护:信控学院实验教学中心

地址: 青岛市黄岛区长江西路66号 邮编:266580 联系电话:0532-86981335